بهگزارش میراث آریا، سازمان جهانی گردشگری ملل متحد یا همان UNWTO در سال جدید نام خود را به گردشگری ملل متحد (UN Tourism) تغییر داده است. البته بازسازی برند سازمان جهانی گردشگری تنها محدود به تغییر نام نیست و لوگو و نماد آن نیز تغییر یافته است. لوگوی سابق این سازمان بهصورت شبکهای از نقاط مختلف جهان بود که به یکدیگر متصل بودند اما نماد جدید برگرفته از ۵ قاره جهان است که گرد هم آمدهاند و با حذف فاصلهها به یکدیگر نزدیکتر شدهاند.
شعار این نماد جدید «Bringing The World Closer» است که بهمعنای «دنیا را به هم نزدیک میکنیم» است. این طرح از مفهوم پانگهآ (Pangea) یا همان ابرقاره پیشاز تاریخ الهام گرفته شده است که نشاندهنده پنج قاره پیش از تجزیهشدن است. از قرارگرفتن پنج قاره در کنار یکدیگر شکل انسانی پدید آمده است که در حال حرکت است و نشاندهده تاکید این سازمان بر ماهیت پویای گردشگری و همچنین اولویت دادن به مردم است.
داستان برند جدید سازمان جهانی گردشگری نیز همراستا با ماموریت و اولویتهای گردشگری این سازمان و حول سه پیام اصلی طراحی شده است: سازمان ملل متحد بهعنوان یک سازمان بشردوستانه جهانی، پیوند انسانها در سراسر جهان و مفهوم کنشگری و حرکت.
علاوه بر نام و نماد، ریبرندینگ این سازمان بینالمللی همه اجزای بصری از جمله تصاویر، فونتها، رنگها، تصویرنگاشت و غیره را در بر میگیرد. هدف سازمان جهانی گردشگری از این ریبرندینگ، بازتعریف جایگاهش بهعنوان آژانس تخصصی گردشگری سازمان ملل متحد و رهبر جهانی صنعت گردشگری عنوان شده است. برند جدید این سازمان تاکید بیشتری بر پیشگام بودن این نهاد جهانی در توسعه و ایجاد تغییرات اجتماعی و اقتصادی در سراسر جهان دارد و نقش مردم و زمین را در معادلات این سازمان پررنگتر میکند.
در وبسایت این سازمان آمده است: UN Tourism با فاصلهگرفتن از حروف اختصاری نام قبلی، موضع قابل دسترستری اتخاذ کرده و نقاط قوت این سازمان را یادآور میشود. ترکیب UN (که مخفف United Nations بهمعنی سازمان ملل است) بهمفهوم اعتبار و Tourism بهمعنای گردشگری، در کنار یکدیگر برای همه اقشار مفهومی قابلدرک و ملموس است. این تغییر برند به تایید همه اعضای سازمان جهانی گردشگری رسیده است که نشاندهنده حمایت همه ملتها از تحول عمیق و بازتعریف گردشگری سازمان ملل در سالهای اخیر است چرا که این صنعت در سالهای اخیر چابکتر و واضحتر شده است.
زوراب پولولیکاشویلی، دبیر کل گردشگری سازمان ملل متحد، درباره این ریبرندینگ گفت: همزمان با پیشرفت جوامع، بخش گردشگری نیز باید مانند بسیاری از بخشهای دیگر تغییر کند تا ایجاد رفاه در مقیاس جهانی را تسهیل کند. ارتقای رفاه مردم، حفاظت از محیط زیست، تحریک پیشرفت اقتصادی و تقویت هماهنگی بینالمللی از اهداف کلیدی این صنعت است و این اهداف جوهره اصلی سازمان جهانی گردشگری را تشکیل میدهند. این سازمان هدایت یک نیروی پایدار را بر عهده دارد که اکنون نقش مرکزی در بسیاری از اقتصادها را دارد.
بورخا بوررو، مدیر اجرایی اینتربرند (مسئول ریبرندینگ این سازمان)، نیز گفت: تغییر نام از UNWTO به UN Tourism، مرحله جدیدی را برای این سازمان رقم می زند. نام جدید مزیتهای متعددی از جمله سادگی، درک بهتر، خوانایی و بهخاطر سپردن آسانتر را دارد. نامگذاری جدید همچنین حوزه نفوذ این سازمان در در صنعت جهانی گردشگری را واضحتر میکند. عناصر برند جدید بر پایه یک ایجاد تصویر متمایز و اختصاصی است، تصویری که مستقیم، ملموس و مرتبط با مخاطبان مختلف است.
انتهای پیام/
نظر شما